Aplica acum pentru o
Sesiune de Coaching Gratuita:
❮ Decizii corecte. Rezultate rapide. ❯


Descopera noi oportunitati in afacerea ta si maximizeaza-ti profiturile.

Elimina obstacolele ascunse care te impiedica sa obtii rezultatele pe care ti le doresti!

 

Aplica acum pentru o Sesiune de Coaching Gratuita:
❮ Decizii corecte. Rezultate rapide. ❯


Descopera noi oportunitati in afacerea ta si maximizeaza-ti profiturile.

Elimina obstacolele ascunse care te impiedica sa obtii rezultatele pe care ti le doresti!

 
 

De ce sa aplici pentru aceasta sesiune?
Pentru ca in aceasta sesiune ne focalizam pe resursele tale reale si specifice si te voi ghida sa iti dai seama ce te retine, ce te incetineste, ce iti sta in cale si ce te opreste sa obtii rezultatele pe care ti le doresti. Totodata, te voi ajuta sa constientizezi atat punctele tale slabe, dar mai ales punctele tale forte si iti voi arata cum sa le valorifici pentru a-ti creste performantele si pentru a obtine rezultatele pe care ti le doresti.


Daca simti o insatisfactie sau o nemultumire generata de discrepanta intre ceea ce iti doresti in afacerea ta si ceea ce ai in acest moment si daca esti hotarat sa-ti cresti si sa-ti dezvolti afacerea, dincolo de ceea ce crezi ca este posibil in prezent...


Te rog sa iti rezervi un moment si sa completezi formularul de mai jos. Te invit sa raspunzi la cateva intrebari si apoi sa iti programezi Sesiunea de Coaching "Decizii corecte. Rezultate rapide." in care:


  • Iti vei cristaliza viziunea asupra afacerii tale si iti vei defini clar principalul obiectiv pe termen lung astfel incat sa stii exact ce iti doresti cu adevarat, incotro te indrepti si ce trebuie sa faci pentru a ajunge la "destinatia" dorita;

  • Vei descoperi care sunt lucrurile importante si prioritare pentru a-ti dezvolta afacerea si pentru a atinge cu succes obiectivele propuse;

  • Vei afla cum sa depasesti principala problema si provocarile reale cu care te confrunti de fapt si care te impiedica sa obtii rezultatele dorite si incetinesc cresterea afacerii tale; Mai mult de atat, vei sti cum sa eviti tiparele distructive pe care le tot repeti in afacerea ta.

  • Vom crea un plan de actiune usor de implementat pentru a obține în sfarsit rezultatele pe care ti le-ai dorit din totdeauna, muncind mult mai putin decat pana acum;

  • Dupa aceasta sesiune te vei simti reincarcat cu energie, inspirat si motivat sa faci acele schimbari de care iti era teama si care iti vor aduce mai mult timp liber si mai mult profit in afacerea ta.

Daca te simti plafonat, blocat sau frustrat din cauza lipsei rezultatelor dorite si vrei sa accelerezi procesul de dezvoltare al afacerii tale beneficiind de experienta si expertiza mea dobandita in cei peste 10 ani de activitate, acum este cel mai potrivit moment si aceasta sesiune este pentru tine. Aplica acum!


Vreau sa te indrum si sa te sprijin in vederea crearii unor schimbari pozitive si sustenabile in afacerea si in viata ta pentru a te bucura din plin de tot ceea ce iti doresti.


Succesul unei afaceri nu este intamplator, este rezultatul unui plan. Hai sa facem sau sa refacem planul tau, impreuna!

 

Descopera noi idei si solutii.
Accelerarează acum dezvoltarea afacerii tale!

Urmeaza pasii de mai jos si programeaza-ti sesiunea de coaching gratuita.

Accelerareaza acum dezvoltarea afacerii tale! Descopera noi idei si solutii.

Urmeaza pasii de mai jos si programeaza-ti sesiunea de coaching gratuita.

 

  • Pasul 1
  • Pasul 2
  • Pasul 3

DATE PERSONALE

Nume

Prenume

Email

Telefon

DATE COMPANIE

Nume companie

Cod fiscal / CUI

Cifra de afaceri pe anul trecut / Euro

Website

Spune-mi te rog cateva lucruri despre afacerea ta...

Dupa completarea acestui scurt chestionar vei avea acces la calendarul meu personal unde vei putea sa-ti programezi sesiunea de coaching gratuita.

Pentru a ma asigura ca sesiunea de coaching va fi cat mai eficienta si productiva te invit sa raspunzi la urmatoarele intrebari. Multumesc.

1. Care este PRIORITATEA numarul 1 in afacerea ta in urmatoarele 12 luni?

2. Daca as putea sa te ajut sa rezolvi, imediat si urgent, un singur lucru in afacerea ta, cel mai important pentru tine in acest moment ar fi sa ...

3. Care este OBIECTIVUL de venit LUNAR in firma ta pentru urmatoarele 12 luni?

Vrei sa fii mai specific? Scrie valoarea aici.

4. Care crezi ca este principala problema, provocare sau obstacol care ar putea sa te impiedice sa atingi acest obiectiv?

5. Care este venitul lunar ACTUAL in firma ta?

Vrei sa fii mai specific? Scrie valoarea aici.

6. Descrie pe scurt cine este clientul tau ideal?
Cui te adresezi cu produsele si serviciile tale?

7. Ce este unic in afacerea ta raportat la principalii concurenti din piata?
Prin ce te diferentiezi? sau Care este avantajul tau competitiv?

8. Care sunt principalele 3 provocari si/sau probleme cu care te confrunti in prezent si pe care daca le-ai depasi, ti-ar fi mult mai simplu si mai usor sa obtii rezultatele pe care ti le doresti in afacerea ta?

9. Care vor fi consecintele specifice pe care trebuie sa le infrunti daca nu reusesti sa depasesti aceste provocari, probleme sau obstacole?

10. Descrie pe scurt ce ai facut pana in acest moment sau ce solutii ai incercat deja pentru a depasi provocarile si/sau problemele enumerate mai sus?

11. Cam cate ore pe zi muncesti in prezent in afacerea ta

12. Pe o scara de la 1 la 10, cat esti de PREGATIT si DETERMINAT sa faci o schimbare pozitiva si permanenta in afacerea ta chiar din acest moment? (1=minim; 10=maxim)

13. Pe o scara de la 1 la 10, cat este de important pentru tine construiesti un business de succes prin care sa ai un impact pozitiv si sa faci diferenta in viata clientilor si angajatilor tai, acum si in viitor?

14. Pe o scara de la 1 la 10, cat de dispus esti sa iesi din zona de confort si sa iti asumi anumite riscuri pentru a-ti creste si dezvolta afacerea?

15. Pe o scara de la 1 la 10, cat de prioritara este accelerarea cresterii si dezvoltarii afacerii tale si implicit atingerea obiectivului de venit lunar scris la intrebarea 3?

16. Care este cea mai mare temere sau ingrijorare pe care o ai legat de afacerea ta?

17. Presupunand ca totul va merge asa cum iti doresti, cum ti-ai dori sa fie/cum ar arata afacerea ta peste 12 luni? (Care este viziunea pe care o ai pentru afacerea ta?)

18. Pe o scara de la 1 la 10 , cat esti de dispus sa investesti in a lucra cu un mentor sau un coach pentru a-ti atinge mai repede si cu succes obiectivul, chiar daca asta implica un oarecare efort financiar?

19. Spune-mi te rog de ce ai bifat acel raspuns la intrebarea de mai sus si nu altul?

20. Care din urmatoarele afirmatii te caracterizeaza cel mai bine?

Toate raspunsurile mele de mai sus reflecta situatia reala si sunt adevarate.

 
 

* prin completarea acestui formular/chestionar, NU ai nici un fel de obligatie financiara la inceputul sesiunii si nici ulterior.
Sesiunea de coaching ti-o ofer 100% Gratuit si fara nici un fel de obligatii ulterioare.

 
 
Esti inconjurat de solutii simple, uneori evidente, care te pot ajuta sa iti cresti afacerea, influența si succesul. Problema este ca de cele mai multe ori tu nu le vezi. Din acest motiv o perspectiva din exterior nu poate fi decat oportuna si benefica.
Imi doresc sa te ghidez si sa te sprijin - ca sa descoperi si sa elimini acele piedici pe care ti le pui singur si sa valorifici acele resurse pe care le detii dar nu le mai folosesti - pentru a te bucura de rezultatele pe care ti le-ai dorit dintotdeauna.

<span style="color: #000000;">Ciprian Cozma </br> <i>Business Growth Strategist & Coach </i></span>