Cine suntem?


S.M.A.R.T. Coaching & Training este companie de consultanta si training pentru afaceri si a fost fondată din dorinţa de a ajuta companiile din România să se dezvolte.

Obiectivele programelor noastre sunt adaptate şi corelate obiectevelor de business ale clienţilor şi partenerilor nostri, pentru a genera rezultate sustenabile pe termen lung.

Pentru următorii ani, ne-am propus să devenim un reper al excelenţei în domeniul nostru şi să contribuim activ la dezvoltarea continuă a oamenilor şi organizaţiilor din mediul de afaceri românesc.

Misiunea noastra este sa oferim clientilor nostri solutii integrate, eficiente si eficace pentru cresterea si dezvoltarea afacerilor.

Domenii de expertiză

  • Management şi Leadership
  • Marketing online si offline
  • Vânzare şi Negociere
  • Comunicare
  • Resurse Umane
  • Coaching
  • Antreprenoriat

Valorile care ne inspira in tot ce facem


Inovatie
Ne straduim sa fim inovatorii ale caror idei si solutii schimba afacerile si vietile oamenilor. Incurajam educarea, descoperirea si cresterea continua. Apreciem educatia, formarea, creativitatea si schimbul de cunostinte. Urmarim instrumente si resurse pentru a face procesele mai productive, mai eficiente si mai eficace. Prin fiecare actiune pe care o demaram, aducem valoare in vietile celor cu care intram in contact.

Calitate si Eficienta
Cand esti in afaceri de atata timp cat suntem si noi, inveti o multime de lucruri despre ceea ce isi doresc oamenii, ce functioneaza si ce nu. Cu o experienta atat de mare, echipa noastra este calificata sa ofere solutii de o calitate superioara, cu fiecare proiect in parte. Calitatea este esentiala, dar nimeni nu vrea sa astepte saptamani cand are nevoie de o solutie personalizata acum. Livram cu promptitudine rezultate si performanta.

Integritate
Posibil cel mai important aspect al unei companii este integritatea. Nu poti face afaceri cu o companie in care nu poti avea incredere. In compania noastra ne mandrim cu credibilitatea noastra, construita pe parcursul anilor de servicii de calitate oferite si sustinuta de o baza puternica de clienti. Cu o politica reala de garantie a satisfactiei, poti fi sigur ca vom livra si te vei bucura de rezultatele dorite, deoarece am facut-o de zeci de ori inainte pentru proprietari si oameni de afaceri la fel ca tine.Ce ne recomanda?

EXPERIENTA

Echipa cu peste 15 ani experienţă în consultanţă şi training. Un portofoliu cu peste 300 de companii din diverse domenii de activitate. Livrăm garantat rezultate şi performanţa.

EXPERTIZA

Expertiză şi experienţă solidă în strategii de poziţionare şi diferenţiere competitivă. Cel mai înalt nivel de expertiză în peste 10 tactici de marketing şi vânzări.

Vrei sa iti dezvolti afacerea?

Solicita servicii integrate, personalizate.