Cine suntem?


S.M.A.R.T. Coaching & Training este companie de consultanta si training pentru afaceri, fondata din dorinta de a ajuta business-urile romanesti sa se dezvolte intr-un mod sustenabil si cu minim de efort si resurse investite. Pentru urmatorii ani, ne-am propus sa devenim un reper al excelentei in domeniul nostru si sa contribuim activ la dezvoltarea continua a oamenilor si organizatiilor din mediul de afaceri romanesc.

Misiunea noastra este sa oferim clientilor nostri solutii integrate, eficiente si eficace pentru cresterea si dezvoltarea accelerata a afacerilor lor. Obiectivele programelor noastre sunt adaptate si corelate obiectivelor de business ale clientilor si partenerilor nostri pentru a genera rezultate sustenabile pe termen lung.


Domenii de expertiză

  • Management şi Leadership
  • Marketing online si offline
  • Vânzare si Negociere
  • Comunicare
  • Resurse umane
  • Coaching

Valorile care ne inspira in tot ce facem


Inovatie
Ne straduim sa fim inovatorii ale caror idei si solutii schimba afacerile si vietile oamenilor. Incurajam educarea, descoperirea si cresterea continua. Apreciem educatia, formarea, creativitatea si schimbul de cunostinte. Urmarim instrumente si resurse pentru a face procesele mai productive, mai eficiente si mai eficace. Prin fiecare actiune pe care o demaram, aducem valoare in vietile celor cu care intram in contact.

Calitate si Eficienta
Cand esti in afaceri de atata timp cat suntem si noi, inveti o multime de lucruri despre ceea ce isi doresc oamenii, ce functioneaza si ce nu. Cu o experienta atat de mare, echipa noastra este calificata sa ofere solutii de o calitate superioara, cu fiecare proiect in parte. Calitatea este esentiala, dar nimeni nu vrea sa astepte saptamani cand are nevoie de o solutie personalizata acum. Livram cu promptitudine rezultate si performanta!

Integritate
Posibil cel mai important aspect al unei companii este integritatea. Nu poti face afaceri cu o companie in care nu poti avea incredere. Ne mandrim cu credibilitatea noastra, construita pe parcursul anilor de servicii de calitate oferite si sustinuta de o baza puternica de clienti. Cu o politica reala de garantie a satisfactiei, poti fi sigur ca iti vom livra tot ce ai nevoie pentru a te bucura de rezultatele dorite, deoarece am facut-o de zeci de ori inainte pentru proprietari si oameni de afaceri la fel ca tine.Ce ne recomanda?

EXPERIENTA

Echipa cu peste 15 ani experienta in consultanta si training. Un portofoliu cu peste 300 de companii din diverse domenii de activitate. Livram garantat rezultate si performanta.

EXPERTIZA

Expertiza si experienta solida in strategii de pozitionare si diferentiere competitiva. Cel mai inalt nivel de expertiza in peste 10 tactici de marketing si vanzari.

Vrei sa iti dezvolti afacerea?

Solicita servicii integrate, personalizate.