Consultanta

Prin programele de consultanță vom pune la punct întreaga metodologie, procedurile și pașii pentru a creşte numărul de clienţi, cifra de afaceri şi implicit profitul companiei, cu minim de efort, timp si resurse investite.

Implementăm programe şi strategii de marketing şi vânzări folosind standarde net superioare celor înregistrate în prezent în mai mult de 95% dintre companiile din România. Experienţa pe sute de proiecte ne-a ajutat să identificăm care sunt barierele întâmpinate de companii şi ştim cum să le depăşim.


Zonele în care programele noastre de consultanță acţionează cu un impact puternic:


clienti-noi

NEW BUSINESS

Atragere si conversie clienti noi.

clienti-existenti

CUSTOMER CARE

Comunicare si fidelizare clienti existenti.

proceduri

SISTEMATIZARE & OPTIMIZARE

Evaluare procese. Creare sisteme si proceduri.

Consultanța are rolul de a optimiza procese și de a îmbunătăți rezultate, pentru a crește performanța companiei. Unul din obiectivele noastre este să descoperim filonul de aur acolo unde tu crezi că nu mai există nimic.

În fiecare companie cu care am lucrat am descoperit oportunităţi de dezvoltare extraordinare chiar din etapa de audit. Metodologia noastră de audit scoate întotdeauna la suprafață aspecte și idei extrem de valoroase cu un potenţial uriaş în dezvoltarea business-ului.

Intampini provocari in afacerea ta?

Hai sa le discutam la o cafea.